Bőrhatású leggings

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Népszerű
Népszerű

Kinek áll jól a bőrhatású leggings?

Erre a rövid válaszom az hogy mindenkinek, de azért olvass tovább mert mondom is hogy miért gondolom így.
A bőrhatású leggings noha reneszánszát éli napjainkban, mégis a női ruhatár egyik legmegosztóbb ruhadarabja. Van aki szereti és kötelező darabnak tartja, és van aki el sem tudja magát képzelni egy műbőr leggings-ben. Szerintünk ennek leginkább azaz oka hogy van aki tudja hordani és van aki nem. Noha ez utóbbi állítás minden ruhára igaz, mondom is hogy miért. Ha jólérezzük magunkat egy ruhában, csinosnak tartjuk benne magunkat, akkor a kisugárzásunk is ezt adja vissza. Így mások is azt gondolják hogy "ez igen, de jól áll neki az a bőrhatású leggings", míg ha nem érezzük jól magunkat benne (feszültek vagyunk, feszélyezve érezzük magunkat) akkor éppen az ellenkező hatást fogja kiváltani.

Tehát a probléma nem a bőrhatású leggings-el van, hanem a saját gondolkodásunkkal. Biztos te is voltál már úgy hogy valakin láttál egy ruhát amire azt mondtad "de jól áll neki, de sajnos nekem nem állna jól", ez butaság. Neked is épp ugyan olyan jól állhat. Mi csak azt tudjuk neked javasolni, hogy felejtsd el ezt a hozzáállást, nyugodtan kísérletezz, szerezz be te is egy bőrhatású leggingset és légy magabiztos, érezd jól magad benne. Hidd el a környezeted is észre fogja venni, és a siker garantált.

Milyen bőrhatású leggingset válassz?

  1. Egy jó bőrhatású leggings puha és rugalmas. Ugyanakkor kellően össze kell tartania, anélkül hogy úgy éreznénk megfulladunk benne. Tehát akkor választasz jól méretet ha fel véve passzosnak érzed, de nem túlzottan, mintha a második bőröd lenne. A műbőr leggings ugyanis viselés közben is nyúlni-tágulni fog, így ha nem megfelelően választasz méretet, akkor gyűrött illetve lötyögős lesz és még le is fog csúszkálni rólad.
  2. A műbőr leggings-nek pontosan a bokáig kell érnie! Bár hazánkban sajnos még mindig azaz általános tévhit kering, hogy ha a nadrág bokáig ér, akkor az rövid, és a gyártó kispórolta az anyagot ez természetesen nem igaz. Akkor jó a leggings hossza ha az a bokacsont felett végződik és nem lötyög, nem gyűrött ott is passzos-feszes. Így érheted el a tökéletes megjelenést akár sportcipővel akár magassarkúval veszed fel, és nem kell feltétlenül csizmába vagy bakancsba gyömöszölni a felesleges anyagot ami persze állandóan kicsúszkálna. Bár a hidegebb idők beköszöntével ősszel-télen kifejezetten jó párosítás lehet egy fekete bőrhatású nadrág-leggings mellé egy szintén fekete, vagy egy barna katonai bakancs is.
  3. Válasz magasderekú műbőr leggingset a lehető legszélesebb körű felhasználás érdekében. A magasderekú fazonok biztosítják a tökéletes megjelenést és bármilyen stílusú, hosszúságú női felsővel jól kombinálhatóak.

Mit vegyél fel egy műbőr leggings mellé?

A műbőr leggingsek nem véletlenül újra egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, köszönhetően annak hogy remekül kombinálhatóak szinte bármilyen felsővel vagy cipővel és eseménytől függetlenül mindig elegáns megjelenést kölcsönöz.

  1. Ha sportos megjelenést szeretnél akkor párosítsd bátran egy tornacipővel vagy egy sneakerel, kapj fel hozzá egy rövid kötött pulóvert, vagy melegebb idő esetén egy mintás pólót, műbőr vagy farmer kabáttal.
  2. Párosítsd a fekete műbőr leggingset egy szintén fekete felsővel és szürke blézerrel és egy fekete csizmával a tökéletes irodai megjelenéshez. Ez az összeállítás egy remek üzleti/alkalmi megjelenést kölcsönöz a számodra, éppúgy ideális választás irodai munkához mint egy laza délutáni kikapcsolódáshoz a barátokkal, ha fontos az elegáns megjelenés.
Ez az oldal az alapvető működéshez szükséges, valamint marketing célú sütiket használ. A weboldal további használatával hozzájárulsz hogy sütiket használjunk.