Farmer

1–30 termék, összesen 62 db

7.360 Ft
Népszerű!
4.790 Ft
7.990 Ft
4.790 Ft
7.990 Ft
7.990 Ft
4.790 Ft
Népszerű!
4.790 Ft
7.990 Ft
6.450 Ft
7.990 Ft
4.690 Ft
4.790 Ft
Népszerű!
5.590 Ft
4.790 Ft
6.190 Ft
7.990 Ft
4.790 Ft
Népszerű!
7.190 Ft
Népszerű!
7.390 Ft
5.490 Ft
5.990 Ft
7.190 Ft
6.990 Ft
6.990 Ft
6.990 Ft
6.690 Ft
6.690 Ft
6.490 Ft
7.190 Ft

Női farmer nadrágok: Az absolute must-have

A női farmer nadrág az egyik legnépszerűbb nadrág fajta az egész világon. Az évtizedek során rengeteg különböző stílus és forma jött létre, és bár az idők változnak, a farmer nadrág sosem megy ki a divatból. Az elmúlt években különösen népszerűvé váltak a farmer nadrágok és a női gardróbszekrények kötelező darabjaivá váltak köszönhetően annak hogy számos stílusban és fazonban elérhetőek. Lássuk hát a legnépszerűbb női farmer típusokat, és hogy melyik fazont milyen testalkatra ajánljuk.

Skinny farmer nadrág

A skinny farmer nadrágok az utóbbi években nagyon népszerűek lettek. A szűk, testhezálló fazonja miatt ezek a farmer nadrágok leginkább a vékony és karcsú testalkatú nőknek állnak jól. A skinny farmer nadrágok kiválóak lehetnek olyan alkalmakra, amikor szeretnénk kiemelni a lábaink vonalát, és hangsúlyozni a nőiességünket.

Boot cut farmer nadrág

A boot cut farmer nadrágok a lábszárnál enyhén bővülnek, így kényelmes viseletet biztosítanak. Ez a stílus különösen jól áll a magasabb és vékonyabb nőknek. A boot cut farmer nadrágok kiválóak lehetnek a hétköznapi viseletre, vagy akár munkába is hordhatjuk őket.

Regular fit farmer nadrág

A regular fit farmer nadrágok kényelmesek és könnyen viselhetők. Ez a stílus a legmegfelelőbb azok számára, akik nem szeretnének túl szűk vagy túl laza nadrágot viselni. A regular fit farmer nadrágok különböző stílusokkal kombinálható, és kiválóan alkalmas a mindennapi viseletre.

Mom jeans

A mom jeans egy retro stílusú farmer nadrág, amely a 80-as évek divatjából származik, és napjainkban újra reneszánszukat élik. Ezek a farmer nadrágok magas derekúak és laza fazonúak, így kényelmes viseletet biztosítanak. A mom jeans stílus különösen jól áll a vékonyabb nőknek, akik szeretnék kihangsúlyozni a derekukat. Azonban fontos megjegyezni, hogy a mom jeans stílus nem mindenkinek áll jól, és csak akkor ajánlott viselni, ha jól érzed magad benne.

Flare farmer nadrág

A flare farmer nadrágok szára bokánál nagyon szélesre kibővül, így a lábak hosszabbnak tűnnek benne. Ez a farmer fazon különösen jól áll a magasabb nőknek, akik szeretnék megnyújtani a lábaikat. A flare farmer nadrágokat kiválóan lehet kombinálni magas sarkú cipővel és egy szép felsővel, hogy még nőiesebb hatást érjünk el.

High waisted farmer nadrág

A high waisted farmer nadrágok magas derekúak, így a derék vonalát hangsúlyozzák. Ez a farmer fazon különösen jól áll a karcsúbb testalkatú nőknek, akik szeretnék kiemelni a derék vonalukat. A magasderekú farmer nadrágokat kiválóan lehet kombinálni egy crop top-pal, hogy még inkább kiemeljük a derekunkat.

Boyfriend farmer nadrág

A boyfriend farmer nadrágok laza fazonúak, és olyan érzést adnak, mintha a barátunk nadrágját viselnénk. Ez a farmer fazon kényelmes és könnyen kombinálható a mindennapi viselettel. A boyfriend farmer nadrágokat kiválóan lehet viselni egy crop top-pal vagy egy szűk felsővel.

Összességében elmondható, hogy a női farmer nadrágok egy nagyon sokoldalúan használható és stílusos ruhadarabok, amik különböző testalkatokhoz és ízléshez igazodnak. A fent említett fazonok közül minden nő megtalálhatja az igényeinek és testalkatának megfelelő farmer fazont. Érdemes kipróbálni a különböző stílusokat, és megtalálni a saját stílusunkhoz és testalkatunkhoz leginkább illő női farmer nadrágot.

Ez az oldal az alapvető működéshez szükséges, valamint marketing célú sütiket használ. A weboldal további használatával hozzájárulsz hogy sütiket használjunk.