30 nap pénzvisszafizetési garancia

Fontos számunkra hogy vásárlóink elégedettek legyenek a tőlünk vásárolt termékekkel. Ezért ha bármilyen okból kifolyólag nem lennél megelégedve a megvásárolt termékkel, a csomag átvételétől számított 30 napon belül jelezd felénk a problémát és mi kérésednek megfelelően cseréljük, vagy visszatérítjük a teljes vételárat.

INGYENES VISSZAKÜLDÉS / ÍGY KÜLDHETED VISSZA

Akár cserét, akár a pénzvisszafizetést választod, a terméket eredeti állapotában, becsomagolva küld vissza az alábbiak szerint:

  1. Egy darab papírra írd le a rendelésszámot és helyezd a visszaküldeni kívánt termékekkel eggyütt egy tasakba/dobozba, például abba, amiben mi küldtük.
  2. Vidd be a csomagot egy hozzád közeli Packeta átvevőhely valamelyikére, az átvevőhelyek listáját itt tudod megnézni.
  3. Az átvevőhelyen add meg ezt a kódot: 92710813 és kész is vagy. Az átvevőhelyen neked semmit sem kell fizetned, a visszaküldés díját mi fizetjük.

Ha valamiért mégis hagyományos módon szeretnéd visszaküldeni a csomagot akkor azt erre a címre kérnénk: Dorien Magyarország Kft, 2330 Dunaharaszti, Csatorna sor 10. FONTOS: Utánvétes, portós csomagokat nem veszünk át. Az így visszaküldött csomagok szállítási díját neked kell fizetned azt nem tudjuk átvállalni.

Termékcsere

Amennyiben a kiszállított termék méretével lenne problémád és szeretnéd kisebbre vagy nagyobbra cserélni, esetleg egy másik terméket szeretnél inkább. Adj le egy új rendelést a kívánt termékkel, majd az előző rendelésedre töltsd ki elállási nyilatkozatunkat és küldd vissza címünkre. Így tudjuk a lehető leggyorsabban cserélni a termékeket mivel nem kell megvárnunk hogy visszaérkezzen a cseretermék.

Vásárlástól való elállás

Ha szeretnél teljesen elállni a vásárlástól, és visszaigényelni a vásárolt termék(ek) vételárat. Kérünk töltsd ki online elérhető elállási nyilatkozatunkat majd a fentebb írt módon küld vissza a terméket címünkre. Amint a csomagod megérkezik hozzánk, igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül feldolgozni és visszatéríteni a vételárat ami általában 4-8 munkanap, de bizonyos esetekben akár 14 nap is lehet. Ha ez idő alatt nem érkezne meg a visszatérítés, azonnal jelezd ügyfélszolgálatunknak és pótoljuk a hiányt. 

FONTOS: Fehérnemű és fürdőruha rendelés esetén higiéniai okból csak abban az esetben lehet cserét ill. pénz visszafizetést kérni ha a higiéniai betét nem került eltávolításra.