30 nap pénzvisszafizetési garancia

Fontos számunkra hogy vásárlóink elégedettek legyenek a tőlünk vásárolt termékekkel. Ezért ha bármilyen okból kifolyólag nem lennél megelégedve a megvásárolt termékkel, a csomag átvételétől számított 30 napon belül jelezd felénk a problémát és mi kérésednek megfelelően cseréljük, vagy visszatérítjük a teljes vételárat.

Termékcsere

Amennyiben a kiszállított termék méretével lenne problémád és szeretnéd kisebbre vagy nagyobbra cserélni, esetleg egy másik terméket szeretnél inkább. Adj le egy új rendelést a kívánt termékkel, majd az előző rendelésedre töltsd ki elállási nyilatkozatunkat és küldd vissza címünkre. Így tudjuk a lehető leggyorsabban cserélni a termékeket mivel nem kell megvárnunk hogy visszaérkezzen a cseretermék. Az elállási nyilatkozat megnyitásához kattints a lap alján lévő fekete gombra amin „Elállási nyilatkozat kitöltésé” felirat szerepel.

Vásárlástól való elállás

Ha szeretnél teljesen elállni a vásárlástól, és visszaigényelni a vásárolt termék(ek) vételárat. Kérünk töltsd ki online elérhető elállási nyilatkozatunkat majd küld vissza a terméket. Amint a csomagod megérkezik hozzánk, igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül feldolgozni és visszatéríteni a vételárat ami általában 4-8 munkanap, de bizonyos esetekben akár 14 nap is lehet. Ha ez idő alatt nem érkezne meg a visszatérítés, azonnal jelezd ügyfélszolgálatunknak és pótoljuk a hiányt.

INGYENES VISSZAKÜLDÉS / ÍGY KÜLDHETED VISSZA

Akár cserét, akár a pénzvisszafizetést választod, a terméket eredeti állapotában, becsomagolva küld vissza az alábbiak szerint:

  1. Egy darab papírra írd le a rendelésszámot és helyezd a visszaküldeni kívánt termékekkel eggyütt egy tasakba/dobozba, például abba, amiben mi küldtük.
  2. Vidd be a csomagot egy hozzád közeli Packeta átvevőhely valamelyikére, az átvevőhelyek listáját itt tudod megnézni.
  3. Az átvevőhelyen add meg ezt a kódot: 92710813 és kész is vagy. Az átvevőhelyen neked semmit sem kell fizetned, a visszaküldés díját mi fizetjük.
  4. Innentől kezdve a türelmedet kérjük, a visszatérítés általában 4-8 munkanap alatt lezajlik, de kisebb csúszás előfordulhat. Amennyiben a visszatérítés 10-12 nap alatt nem érkezne meg írj egy emailt ügyfélszolgálatunkra és megnézzük mi okozza a csúszást.

Ha valamiért mégis hagyományos módon szeretnéd visszaküldeni a csomagot akkor azt erre a címre kérnénk: Dorien Magyarország Kft, 2330 Dunaharaszti, Csatorna sor 10. FONTOS: Utánvétes, portós csomagokat nem veszünk át. Az így visszaküldött csomagok szállítási díját neked kell fizetned azt nem tudjuk átvállalni.

FONTOS: Fehérneműt (bugyi, melltartó) higiéniai okból nem cserélünk, és nem lehet elállni ezen termékek vásárlástól.

Továbbá kibontott, felpróbált zoknit és harisnyát szintén nem vásárolunk vissza.

Fürdőruha esetén csak abban az esetben lehet cserét ill. pénz visszafizetést kérni ha a higiéniai betét nem került eltávolításra.