30 nap pénzvisszafizetési garancia

Fontos számunkra hogy vásárlóink elégedettek legyenek a tőlünk vásárolt termékekkel. Ezért ha bármilyen okból kifolyólag nem lennél megelégedve a megvásárolt termékkel, a csomag átvételétől számított 30 napon belül jelezd felénk a problémát és mi kérésednek megfelelően cseréljük, vagy visszatérítjük a teljes vételárat.

Termék visszaküldés

Akár cserét, akár a pénzvisszafizetést választod, a terméket eredeti állapotában, becsomagolva küld vissza címünkre (2330 Dunaharaszti, Csatorna sor 10). A visszaszállítás díját neked kell fizetned (utánvétes, portós csomagokat nem veszünk át).

Termékcsere

Amennyiben a kiszállított termék méretével lenne problémád és szeretnéd kisebbre vagy nagyobbra cserélni, esetleg egy másik terméket szeretnél inkább. Adj le egy új rendelést a kívánt termékkel, majd az előző rendelésedre töltsd ki elállási nyilatkozatunkat és küldd vissza címünkre. Így tudjuk a lehető leggyorsabban cserélni a termékeket mivel nem kell megvárnunk hogy visszaérkezzen a cseretermék.

Vásárlástól való elállás

Ha szeretnél teljesen elállni a vásárlástól, és visszaigényelni a vásárolt termék(ek) vételárat. Kérünk töltsd ki online elérhető elállási nyilatkozatunkat majd a fentebb írt módon küld vissza a terméket címünkre. Amint a csomagod megérkezik hozzánk, igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül visszatéríteni a vételárat ami általában 1-5 munkanapot jelent (átutalás választása esetén). 

FONTOS: Fehérnemű és fürdőruha rendelés esetén higiéniai okból csak abban az esetben lehet cserét ill. pénz visszafizetést kérni ha a higiéniai betét nem került eltávolításra.