Molett fürdőruha

1–50 termék, összesen 60 db

Fürdőruha moletteknek és duciknak

Üdvözlünk a Dorien webáruház molett fürdőruha címke oldalán. Ezen az oldalon összegyűjtöttük neked a webáruház nagyméretű fürdőruháit amit ajánlunk molett, duci testalkatú hölgyeknek. Divatos nagyméretű fürdőruhák moletteknek és duciknak kedvező áron. A webáruház molett fürdőruha kínálatát hetente bővítjük az aktuális divat valamint a vásárlóink igényei szerint.


Molett fürdőruha webáruház és webshop - Dorien

Fürdőruha választás molett testalkatra

Majdnem minden nő hőn áhított vágya a tökéletes modell testalkat, ám a valóságban ez csak keveseknek adatott meg. Ennek ellenére ha a testalkatod figyelembevételével választasz magadnak fürdőruhát, és betartasz néhány egyszerű "szabályt" akkor még molett testalkattal is csinos tudsz lenni a strandon.

A webáruház kínálatában számtalan molett fürdőruha található legyen szó bikini, tankini vagy egyrészes fürdőruháról. Lássuk is hogy mikor melyiket érdemes választani molett testalkatra.

Molett fürdőruhák körte testalkatra:

Ha széles a csípőd a felsőtestedhez képest (körte alkat), nem kell kétségbeesni és egyből a sorsot hibáztatni, a legtöbb molett nő ugyan ezzel a "problémával" küzd, és viszonylag egyszerűen orvosolható a dolog. Először is kétrészes fürdőruha esetén ügyelj arra hogy a fürdőruha alsó része egyszínű és sötét tónusú legyen PL: sötétkék, grafit, fekete és kerüld a mintás és magas derekú alsókat. A fürdőruha felső része legyen világos és mintás, így optikailag egyensúlyozhatod a csípőd, és a felsőtested kerül a figyelem középpontjába. A tankini fürdőruhák közül például kifejezetten jó választás számodra amelyik csak a mellrészén mintás. Abban az esetben ha inkább az egyrészes fürdőruhákat részesíted előnyben a fent említett szabályok alapján válassz. Tehát: sötét alapszín, az alsó fele semmiképp se legyen mintás, és színes-mintás mellrész.

Molett fürdőruhák alma testalkatra:

Ha nagy a hasad, azaz alma testalkatod van azt javasoljuk hogy kerüld az egyrészes fürdőruhákat. Az egyrészes fürdőruhák nem a legjobb választás a számodra. A te testalkatodhoz mindenképpen a kétrészes fürdőruhák a megfelelőek. A kétrészes fazonok ugyan is optikailag tagolják a testet. Amennyiben nem szeretnéd a hasadat mutogatni a strandon egy szoknyás tankini fürdőruha tökéletes választás a számodra. A szoknyás tankiniket ugyan is kifejezetten molett testalkatra, illetve kismamáknak ajánljuk. Ha szeretnéd optikailag kicsinyíteni a hasad, válassz olyan tankinit aminek csak a mellrésze mintás így könnyen elérheted a kívánt hatást.

Ez az oldal az alapvető működéshez szükséges, valamint marketing célú sütiket használ. A weboldal további használatával hozzájárulsz hogy sütiket használjunk.