Milyen fürdőruha illik hozzám

Milyen fürdőruha illik hozzám - női alkatok és fürdőruha választás. Milyen fürdőruha alma, körte alkatra

Hogyan válasszunk fürdőruhát alma vagy körte alkatra?

Sok hölgy teszi fel magának a kérdést strandszezon előtt hogy vajon „Milyen fürdőruha illik hozzám”, ebben az írásunkban szeretnénk egy kis segítséget nyújtani a fürdőruha választásban. Testünk felépítését tekintve igen sokfélék lehetünk, így fürdőruha választás előtt fontos, hogy ezekkel tisztában legyünk, ily módon a megfelelő darabot választhatjuk ki. A testalkat típusok: ektomorf (fiús alkat), endomorf (alma, körte alkat) és mezomorf az a bizonyos homokóra – valamint ezek keverékei, például mezo-endo vagy mezo-ekto testalkat típus.

Fürdőruha homokóra alkatra:

A mezomorfok – a szerencsés felépítésűek, hiszen a válluk szélesebb, a hasuk lapos, csípőjük keskenyebb, izmosabb testalkat jellemző rájuk. Bátran válogathatnak a fürdőruhák között, viszont nagyobb mell esetén fontos, a megfelelő alátámasztás, így a bandeau bikini (csőtop) nem feltétlenül jó alternatíva.

Fürdőruha alma, körte alkatra:

Az alma illetve körte alkatúak (endomorfok) általában testesebbek, végtagjaik rövidebbek és a felső részük is vaskosabb. Az ebbe a csoportba tartozók vannak legkevésbé megelégedve az alkatukkal. Ennek ellenére, a megfelelő fürdőruhával igazán elbűvölőek lehetnek. Számukra ajánlott az egyrészes fürdőruha vagy a tankini. Ezekből a fürdőruhákból is lehet találni igazán divatos és ízléses darabokat, tehát nem kell tőlük tartani. Kétrészes fürdőruhánál vegyük figyelembe, mellben jórészt erősebbek, így érdemes ezt hangsúlyozni mintás vagy élénkebb színekkel, egyszínű és sötétebb bikini alsóval kombinálva. Optikailag javíthatunk a szélesebb csípőn vagy a méretesebb hátsón.

Fürdőruha kis mellre:

Az ektoformok fiús testalkatúak vagyis vékonyak, végtagjaik hosszúak, csípőjük keskenyebb, mellben kevésbé erősek. Kis mell esetén jól áll a fodros fürdőruha felső, bátran választhatnak az izgalmas minták, fodrok között, ezzel pazar megjelenést érhetnek el.  A bikini alsót tekintve bátran szemezgethetnek a hölgyek, hiszen a megkötős épp úgy jól állhat nekik, mint a francia bugyis fazon. Hasonlóan divatosak lehetünk trikiniben, hiszen ezek a fürdőruhafajták javítanak az arányokon. Esetükben az egyrészes fürdőruhák fokozhatják a fiús alkatot. Nézzétek meg webáruházunk bikini kínálatát ahol számos a feltételeknek megfelelő fürdőruhát találhattok!

További tippek:

  • Hangsúlyozd az előnyös testrészeidet!
  • Válasz olyan darabot, ami amellett, hogy jól áll kényelmes is!
  • Ne félj a színektől, bátran válasz vidámabb darabokat!
  • Fontos, hogy megfelelő méretű fürdőruhát válaszunk, bátran kérjetek segítséget!

Ha tetszett az írásunk szólj hozzá vagy örömmel vesszük ha az alábbi gombok használatával megosztod ismerőseiddel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az alapvető működéshez szükséges, valamint marketing célú sütiket használ. A weboldal további használatával hozzájárulsz hogy sütiket használjunk.