GY.I.K

Gyakran ismételt kérdések

A szállítási költség a megrendelt termék(ek) vételárától valamint az általad választott szállítási módtól is függ.

Házhoz szállítás esetén:

20.000 forint alatti rendelés esetén 1290 forint a szállítás, a feletti rendelés esetén pedig INGYENES.

PostaPontra, Postán maradó szállítás esetén:

Egységesen 990 forint a szállítás. Ezt a szállítási módot ajánljuk azoknak akik munka vagy egyéb elfoglaltság miatt nem tartózkodnak otthon hogy a csomag érkezését várják. Ebben az esetben a hozzád legközelebbi postára rendelheted a csomagod és a posta nyitvatartási idején belül 5 napon keresztül bármikor átveheted.

Foxpost automatába:

Egységesen 890 Ft

Az átlagos szállítási idő a rendelés leadásától számítva 1 – 2 munkanap, amennyiben a rendelés munkanap 12 óra előtt megtörténik, ellenkező esetben 2 – 3 munkanappal lehet számolni. Kivétel Foxpost automatába szállítás esetén 3-4 munkanap a szállítási idő.

Sajnos jelen pillanatban erre nincs lehetőség! Mi egy internetes áruház vagyunk és nem rendelkezünk üzlettel illetve bemutatóteremmel ahol a termékeket meg lehetne nézni és felpróbálni.

Utánvétel:

Rendelésed a csomag átvételekor fizeted a futárnak. Ennél a fizetési módnál +260 Ft kezelési költséget számítunk fel.

Átutalás:

A rendelés leadása után a vételárat átutalással is kifizetheted.

Bankkártyával online:

A rendelés leadása után átirányítunk a Barion oldalára ahol bankkártyával ki tudod fizetni a rendelésed. (A Barion a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alá tartózó internetes bank. Webáruházunk sem a bankkártyád sem a mögötte lévő bankszámla adataihoz nem férhet hozzá).

Igen, de fürdőruhák esetén csak ha nem került eltávolításra a higiéniai betét a fürdőruhából. Tehát a fürdőruhát is nyugodtan fel lehet próbálni és ha valamiért nem lett jó a méret vissza lehet küldeni (erre a csomag átvételétől számítva 30 nap áll rendelkezésedre). Visszaküldés esetén töltsd ki az elállási nyilatkozatunkat.

Ha szeretnél elállni a vásárlástól akkor előbb töltsd ki elállási nyilatkozatunkat, majd a számlán szereplő címre küld vissza a terméket. Tehát ide: 2330 Dunaharaszti, Csatorna sor 10.

Nem találtál választ a kérdésedre?

Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén és szívesen segítünk.

Kapcsolat